Четвер, 15 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні під головуванням першого заступника голови ОДА Сергія Тюріна відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Основне питання порядку денного – заходи, що спрямовані на запобігання поширенню на території Хмельницької області COVID-19.

Працівників карного розшуку привітали з професійним святом
Розділ Події

Сьогодні т.в.о. начальника Шепетівського районного управління поліції Володимир Рой від себе особисто, від імені керівництва ГУНП та колег привітав особовий склад кримінальної поліції з професійним святом Днем карного розшуку.

Хмельниччина отримала 5680 доз вакцини CoronaVac від китайського виробника Sinovak. Партію вакцини доправлено на склад обласної бази спецмедпостачання. Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці голова облдержадміністрації Сергій Гамалій.

15 квітня о 07:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу одного з житлових будинків у с. Судимонт. На місце виклику негайно було направлено чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 15 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 76480 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2962 - діти, 4629 - медпрацівники. За добу на Хмельниччині щеплено 720 осіб.

Станом на 15.04.21 року у Шепетівці лабораторно підтверджено 27 нових випадків захворювання. 76 мешканців Шепетівки, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали.

0
репостів
0
репостів