Четвер, 09 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські пенсіонери разом майстрували новорічні прикраси
Розділ Культура

Учасники клубу за інтересами «Дружні серця» відділення денного перебування вкотре збираються разом, щоб змайструвати оригінальні новорічні прикраси. Ідеї для цікавих поробок подає інструктор з трудової адаптації Шкабара Вікторія Володимирівна.

Якщо ви вакциновані двома дозами і маєте сертифікат у застосунку Дія, то зможете отримати 1000 грн від держави і витратити їх на театри, кіно, музеї, спортзали, концерти, книги, внутрішні перевезення. Сьогодні Уряд ухвалив постанову щодо програми єПідтримка. Як вона працюватиме в Дії, дізнайтеся далі з нашого матеріалу. 

Від завтра в магазинах буде заборонено безоплатно розповсюджувати пластикові пакети
Розділ Бізнес

Вже з 10 грудня вводиться в дію Закон України № 1489-IX «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України». А саме починає діяти перший етап обмежень.

9 грудня своє професійне свято відзначають працівники підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції України. Сьогоднішня наша героїня – Анна Нікітенко, капітан поліції, інспектор сектору моніторингу Шепетівського РУП, відповідальна та цілеспрямована, є гідним прикладом для колег по службі, як потрібно ставитись до професії правоохоронця.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 9 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 141523 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8392 - діти, 5868- медпрацівники.

На Горького гасили пожежу житлового будинку
Розділ Події

Вогнеборці підозрюють, що причиною пожежі міг бути підпал.

0
репостів
0
репостів