П'ятниця, 17 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка

16 грудня відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. У ході засідання члени виконкому розглянули 53 питання порядку денного.

Приємно, коли до благодійних акцій, заходів для дітей долучаються наші підприємці. Ось і сьогодні, 17 грудня 2021 року, напередодні дня Святого Миколая, власники піцерії «Дрова» Поліщуки Юрій та Олена вкотре пригостили смачною піцою, соком, цукерками та мандаринами 25 дітей з пільгових категорій сімей. А по закінченні акції діткам були вручені солодкі подарунки від Святого Миколая.

А ви пам’ятаєте 10-річного Миколку, який у жовтні загубився в лісі на Шепетівщині? Наближається його День Ангела. А він у нього неабиякий. Адже хлопчик потрапив у серйозну халепу, але вийшов з неї цілим і неушкодженим. Тож напередодні свята головний поліцейський Шепетівщини Анатолій Чубенко вирішив провідати свого підопічного.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 17 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 143872 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 8644 - діти, 5920- медпрацівники.

Вифлеємський Вогонь Миру прибув до Шепетівки
Розділ Події

Вчора, 16 грудня, шепетівські пластуни перебрали Вогник миру, любові та добра. Вже традиційно отримали його з рук пластунів Старокостянтинова. А ті своєю чергою привезли його з Хмельницького, куди Вогник прибув з Києва. До Києва ВВМ передали літаком з Австрії.

Нова Пошта пропонує шепетівським ОСББ встановити у своїх будинках поштомати
Розділ Бізнес

Сьогодні у стінах міської ради заступник голови Янушевський Віталій провів тристоронню зустріч. До Шепетівської міської ради з ініціативи Асоціації ОСББ «Альянс», її члена правління Віри Ліфаси, завітав представник товариства з обмеженою відповідальністю «Новобокс» (структурний підрозділ компанії «Нова Пошта») із пропозицією підтримати багатоквартирні будинки у забезпеченні додатковими сервісами.

У Шепетівці вшанували пам’ять Сергія Оврашка
Розділ Події

17 грудня, в переддень загибелі, вшанували пам’ять молодшого сержанта, командира розвідки 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» Сергія Оврашка – легенду батальйону з позивним «Динаміт». Про це повідомили на сторінці Шепетівської РДА.

Слідчі Шепетівського РУП оголосили підозру 19-річному мешканцю с. Білокриниччя у вчиненні аж п’яти злочинів: двох замахів на вбивство та трьох погроз вбивством. Правоохоронці направили до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру.

0
репостів
0
репостів