П'ятниця, 12 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

11 листопада 2021 року перестало битися серце лікаря-акушер-гінеколога КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня», ветерана медицини Тростинської Євгенії Юріївни. Про це повідомила адміністрація лікувального закладу.

Раніше судимий чоловік в березні цього року разом зі спільником перебував у центрі міста Шепетівка. З хуліганських мотивів він перебуваючи за кермом своєї елітної автівки в'їхав у автомобіль Волга та безпричинно побив водія.

Спортсмени Шепетівського РУП здобули бронзу на чемпіонаті області з волейболу
Розділ Спорт

Сьогодні, 12 листопада в Тренінговому центрі ГУНП в Хмельницькій області пройшли традиційні змагання з волейболу, присвячені пам’яті Володимира Чорномизого, який загинув при виконанні службових обов’язків.

У Шепетівці вшанували пам’ять захисника України Руслана Скотенюка
Розділ Події

Сьогодні в краєзнавчому відділі Музею пропаганди відбулося вшанування пам’яті солдата, старшого навідника мінометного взводу 3-го механізованого взводу 14-ї окремої механізованої бригади - Скотенюка Руслана Дмитровича, який 13 листопада 2015 року на взводному опорному пункті в районі Мар'їнка-Курахове зазнав вогнепального поранення несумісного з життям.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 12 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 127298 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 6817 - діти, 5600 - медпрацівники.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області зобов’язав Ленковецьку сільську раду Шепетівського району виділити позивачеві в натурі земельну частку (пай) в розмірі 4,47 умовних кадастрових гектарів із земель комунальної власності сільської ради або із земель запасу.

На Шепетівщині за недогляд дітей 2 осіб притягнули до адмінвідповідальності
Розділ Події

Перевірки Сектором ювенальної превенції Шепетівського районного управління поліції здійнювались на території Михайлюцької сільської ради та Судилквіської ОТГ.

Якщо раніше усі учні 1-4 класів у школах отримували безкоштовний сніданок, то тепер з початку 2022 року його матимуть лише учні певних категорій. Таке рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету Шепетівської міської ради від 21.10.21 №337.

11 листопада відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. На розгляд було винесено 9 питань порядку денного.

0
репостів
0
репостів