Понеділок, 14 листопада 2016 — Сайт міста Шепетівка
14 листопада підрозділи ГУ ДСНС України у Хмельницькій області продовжують надавати допомогу населенню через несприятливі погодні умови. Протягом 13-14 листопада на території Хмельницької області за добу випала двохмісячна норма опадів у вигляді мокрого снігу, що супроводжувався поривами вітру та хуртовинами. На окремих ділянках доріг снігові перемети сягли 1,5 метра.
Міський голова Шепетівки шукав інвесторів на міжнародному форумі
Розділ Бізнес
Міський голова Михайло Полодюк відвідав Міжнародний інвестиційний форум «Розвиток промислового потенціалу м. Камянець-Подільський», який проходив 10-11 листопада, та був організований виконавчим комітетом Кам’янець-Подільсько ї міської ради.
Минулої п’ятниці, 11 листопада, члени постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту і туризму ознайомилися із матеріально-технічним забезпеченням загальноосвітніх закладів міста Шепетівки та Шепетівського району.
З нагоди Дня студента пройшли змагання серед студентської молоді
Розділ Спорт
Щороку управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з нагоди Дня студента серед студентської молоді проводяться змагання з настільного тенісу. Цей рік також не став винятком.
0
репостів
0
репостів