П'ятниця, 01 серпня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Ще один об'єкт став жовто-блакитним
Розділ Події
Шепетівчани стали законодавцями моди на фарбування в національні кольори різноманітних об'єктів в містах, одні із перших у нашому місті при в'їзді перефарбували в блакитно-жовті кольори надпис "Шепетівка". І ось, продовжуючи традиції, шепетівська молодь тепер взялась за мости.
З 24 по 26 липня Шепетівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено акцію «Підтримай армію, ВРЯТУЙ КРАЇНУ!» по збору продуктів харчування, побутових речей та медикаментів, необхідних для українських військових в зоні АТО.
На сесії міської ради перейменовували вулиці та розбирались з тарифами на воду
Розділ Події
Вчора відбулось пленарне засідання чергової 56 сесії Шепетівської міської ради, яку провів в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк. Участь в роботі сесії взяли депутати, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету Шепетівської міської ради, активна громадськість міста, представники ЗМІ. У порядок денний сесії було винесено 32 питання.
Жодного дня не минає, щоб хтось з подолян не втратив гроші намагаючись продати чи купити річ через оголошення в Інтернеті. Останній у цьому довгому переліку став мешканець Шепетівки.
Відділом захисту прав і свобод дітей прокуратури області, із залученням інспекторів з питань праці, в діяльності Шепетівського технікуму виявлено, що адміністрація навчального закладу більше трьох місяців не виплачувала зарплату 87 працівникам,серед яких 13 інвалідів і пенсіонерів. Сума боргу склала понад 550 тисяч гривень.
0
репостів
0
репостів