Четвер, 19 січня 2012 — Сайт міста Шепетівка
Вчора у селі Городище Шепетівського району на місцевому водоймищі під час зимової риболовлі провалився під кригу 24-річний чоловік. Свідки надзвичайної події одразу ж повідомили про випадок за номером телефону «101». За десять хвилин аварійно-рятувальна служба вже була на місці. Щоб витягнути чоловіка з води, знадобилося більше пів години. А як дістали рибалку, то одразу ж відвели його до карети швидкої допомоги.
17 січня в НВК№2 відбувся методичний захід з вчителями обслуговуючої праці, керівниками декоративно-вжиткового мистецтва навчальних закладів міста. Педагоги зустрілись в творчій лабораторії вчителя-методиста, спеціаліста вищої категорії, Відмінника освіти України, Щербіюк Лариси Геннадіївни.
Більярдисти залишились без нагород
Розділ Спорт
У Хмельницькому цими вихідними пройшов всеукраїнський більярдний турнір з комбінованої піраміди «Різдвяний Кубок Поділля». Протягом двох днів 76 чоловіків та шестеро жінок боро лися за перемогу у Кубку. Перший, у 2012 році, всеукраїнський турнір зібрав чимало спортсменів як з області, так і з України та Молдови. Хмельниччину ж пред ставляли 37 більярдистів із Хмельницького, Шепетівки, Старокостянтинова, Славути, Полонного, Дунаївців, Красилова та Кам’янця Подільського.
0
репостів
0
репостів