Версія для друку
Розділ Культура

Канадські військові відвідали Музей пропаганди

Автор 25 листопада 2021, 17:51

Сьогодні працівники Музею пропаганди мали приємність вітати у стінах свого закладу канадських військових, які разом із військовослужбовцями в/ч А4127 завітали в гості до символу Шепетівки.

Україну та Канаду поєднують давні дружні відносини. Канада стала першою західною країною, що визнала нашу державу, вона підтримує демократичні зміни в Україні після перемоги Революції Гідності. Після незаконної анексії Криму Росією і початку агресії на Донбасі Канада послідовно підтримує Україну як у рамках міжнародних організацій (ООН, ОБСЄ, НАТО, «Велика сімка»), так і на двосторонньому рівні.

Канадські урядовці неодноразово оприлюднювали заяви, у яких засуджувалася політика РФ проти України та підтверджувалася позиція Канади щодо невизнання нелегальної анексії Криму. І від початку війни канадські збройні сили підтримують професійний розвиток сил оборони та безпеки України, відстоюють її інтереси та надають всебічну допомогу.

Як повідомила нам директор музею Наталя Ніконова, також було зроблено акцент в екскурсії на Голодомор у 1932-1933 роках, так як саме в ці дні вшановуємо жертв геноциду, а Канада першою визнала геноцидом Голодомор.

Останнє редагування 25 листопада 2021, 18:13