Версія для друку
Розділ Культура

У Шепетівці підвели підсумки конкурсу «Моя сім’я як вишиванка»

Автор 22 травня 2020, 16:08

22 травня, в міській раді відбулося підведення підсумків міського онлайн – конкурсу з нагоди Міжнародного Дня сім’ї і Дня вишиванки «Моя сім’я як вишиванка».

З вітальним словом до присутніх звернулася заступник міського голови Наталія Стасюк. На заході були присутні організатори конкурсу: директор міського будинку культури Вікторія Талімончук, начальник відділу у справах сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту Алла Гайдай, начальник відділу культури Світлана Джус.

Акцентуючи увагу на важливості інституту сім’ї в державі, збереження з його допомогою національних традицій, виступаючі подякували присутнім за їх активність, небайдужість, талановитість і креативність.

Підбиваючи підсумки участі в конкурсі, оргкомітет вирішив додати кількість місць для переможців, ніж було обумовлено на початку акції, а також додатково встановив номінації «Привітання від найменшого учасника», «Привітання від сім’ї». Це пояснюється невеликою різницею в балах між конкурсантами тощо.

Наталія Стасюк, підкресливши, що вишиванка є  національним символом України, що поряд з визначними досягненнями українців впізнають в світі по унікальному національному одягу, нагородила переможців:

  • за 1-місце — Касянчук Тетяну;
  • за 2-е місце — Шуляка Вадима;
  • за 3 – місце — Бабій Софію, Заєць Діану, Веремійчук Вікторію;
  • за перемогу в номінації «Привітання від найменшого учасника» — Школьнюка Дмитра, подякою в цій номінації відзначений Митюк Владислав (найменший учасник).

Перемогу у номінації «Привітання від сім’ї» здобули Діана та Святослав Осьмак. Також подякою відзначено найкраще колективне привітання — театральний колектив міського будинку культури «Дивовижні» (керівник Юлія Рабчевська).

Педагога навчально-виховного комплексу № 1 у складі: «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського» Вітковську Світлану відзначено за сприяння сімейному вихованню та розвитку активної громадянської позиції і поетичного таланту в учнів. Семеро її вихованців взяли участь в акції з авторськими віршами.

Прес-служба Шепетівської міської ради