Версія для друку
Розділ Культура

У Шепетівці відбувся відбір на фестиваль італійської пісні Санремо

Автор 19 вересня 2018, 16:57

18 вересня 2018 року в концертній залі Шепетівської дитячої музичної школи, відбувся обласний відбірковий тур конкурсу «Яскраві діти України» в рамках міжнародного фестивалю «SANREMOJUNIOP – УКРАЇНА». Учасниками конкурсу були: учні Шепетівського району, учні музичної школи, вихованці центру дитячо-юнацької творчості та міського будинку культури.

Одним із тих людей, що оцінювали творчіть дітей у Шепетівці, був фронтмен групи "Мотор'Ролла" Сергій Присяжний. Для нього це вже був 18 відбірковий етап цього конкурсу, адже відбір проходить у кожному регіоні Хмельниччини.

Представник проекту Людмила Ковальська розповіла, що абсолютний переможець національних відбіркових змагань в Україні отримує право взяти участь у світовому фіналі конкурсу "Sanremojunior" в Сан-Ремо., у супроводі оркестру та професійного бек вокалу. Готувати юних співаків будуть представники телевізійного проекту "Голос Країни" та "Голос Діти".

Виступи конкурсантів на фінальному етапі оцінюватиме компетентне журі у складі якого Народного артиста України, українського поета, автор сотень пісень Юрія Рибчинського, Народного артиста України, українського співака і композитора Тараса Петриненко та іншіих провідних виконавців та музичних діячів.

Також підготовку і конкурс буде супроводжувати професійний фотограф http://www.lubarets.com/. У підсумку окрім яскравих спогадів у дитини буде професійне фотопортфоліо.

Журі конкурсу відзначило, що учасники Шепетівщини представили на конкурсі яскравий і різноманітний музичний репертуар та показали високий виконавський рівень.

Переможці, Оксана Легка (Шепетівська ДМШ) та Наталія Рула (ЦДЮТ), продовжать свою боротьбу у фінальному обласному відборі конкурсу, який відбудеться з 10 по 13 жовтня 2018 року у місті Хмельницький.

Хочеться зауважити, що обласні відбори активно використосуються у своїх піар цілях народними депутатами та обласними чиновниками, зокрема на Хмельниччині фінансує організацію Сергій Лабазюк, а на Рівненщині дружина генпрокурора та народна депутатка Ірина Луценко.

Останнє редагування 20 вересня 2018, 01:16