Четвер, 04 серпня 2022 — Сайт міста Шепетівка

З 5 серпня 2022 року відновлюється рух автобусів на маршруті №9 «Залізничний вокзал – Автостанція» (проспект.Миру, вул.: Островського, Героїв Небесної Сотні, В.Котика, Митрополита Шептицького, Генерала Шухевича, Староконстянтинівське шосе). Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

На Хмельниччині триває жнивна кампанія
Розділ Бізнес

За інформацією управління розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин ОДА, агроформування Хмельниччини вступили в активну фазу збирання ранніх зернових та технічних культур, яких підлягає до збирання понад 400 тис. га.

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним неодноразово судимого жителя м. Херсон у крадіжці, вчиненій повторно, в умовах воєнного стану та в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України).

Впродовж семи місяців поточного року слідчі Шепетівського РУП оголосили 35 підозр за порушення правил дорожнього руху з травмованими, 5 з яких зі смертельними наслідками.
З початку поточного року правоохоронці на Шепетівщині розпочали 26 кримінальних проваджень за фактами ДТП.

Правоохоронці вкотре закликають громадян бути обачними під час купівлі-продажу товарів через мережу Інтернет. Минулої доби троє жителів м. Шепетівки звернулись до поліції, ставши жертвою саме цього виду шахрайства.

Розпочалася сто шістдесят друга доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 4 серпня.

0
репостів
0
репостів