Субота, 02 липня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Напередодні Дня зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України у Шепетівці вітали з професійним святом наш 11-й зенітний ракетний полк. Про це повідомив міський голова Шепетівки у себе на сторінці.

Днями Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України провів фінальний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник». В конкурсі взяли участь 158 вихованців еколого-натуралістичних центрів, станцій юних натуралістів, навчально-виховних комплексів та закладів загальної середньої освіти з усіх регіонів України.

2 липня у світі вважається Міжнародним днем собак. І це чудова нагода розповісти вам про роботу службових собак в поліції. Саме наші чотирилапі помічники допомагають у розшуку злочинців, безвісті зниклих осіб, вибухівки та наркотиків. Рік тому на території Шепетівського району був відкритий Кінологічний центр, де відбувається підготовка собак для цієї роботи.

Розпочалася сто двадцять дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 2 липня.

0
репостів
0
репостів