Четвер, 02 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

З 24 лютого до 5-го травня у Хмельницькій області розселили майже 338 тисяч внутрішньо переміщених осіб, враховуючи тих, які зупинялися в регіоні тимчасово. Центр журналістських розслідувань «Сила правди» взяли у Хмельницькій обласній військовій адміністрації більш детальні данні. Завдяки ним ми змогли дізнатись яка громада Шепетівського району виявилось найгостиннішою.

У Шепетівці стартував Всеукраїнський проект психологічної підтримки «Поруч»
Розділ Спорт

Сьогодні у нашій громаді стартував Всеукраїнський проект психологічної підтримки «Поруч». Це новий напрямок спільного проекту МОН і ЮНІСЕФ «Поруч», який надає психосоціальну допомогу дітям, молоді та сім’ям, що постраждали внаслідок війни.

У Понінці шепетівські важкоатлети здобули 5 нагород
Розділ Спорт

1 червня 2022 року у смт Понінка, що у Шепетівському районі відбулася відкрита першість Понінківської територіальної громади з важкої атлетики «Діти майбутнє нації» серед юнаків та дівчат 2005 р.н. і молодших. Команду міста Шепетівки представляли 6 вихованців відділення важкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Медведя Володимира Івановича.

В рамках операції " Нерест" працівники ВПД√3 Шепетівського РУП під час рейду на річці Хомора у селі Юровщина, що на Полонщині, виявили 53-річного місцевого жителя, який сіткою виловлював карасів.

Розпочалася дев’яносто дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Агресор продовжує завдавати ракетних та авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території України.

0
репостів
0
репостів