Вівторок, 14 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Чоловіка, який рухався на автомобілі з розвезення товару, працівники поліції спільно з військовослужбовцями зупинили на одному з блокпостів Жмеринського району. Під час перевірки водія та його транспортного засобу поліцейські помітили, що мобільний телефон чоловіка увімкнений у режимі відеозйомки. Правоохоронці оглянули вказаний гаджет і виявили відеофайли, на яких зафіксовані об’єкти інфраструктури вказаного району. Проводиться перевірка.

Асоціація міст України зібрала перелік організацій та фондів, які допомагають громадянам України, що опинилися під час війни в складних життєвих умовах.

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури повідомлено про підозру жительці Шепетівського району у завідомо неправдивому повідомленні про замінування (ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України). 52-річна мешканка смт Гриців Шепетівського району вирішила пожартувати та зателефонувати до поліції з повідомленням про мінування приватного житлового будинку в селищі.

За попередньою інформацією, сьогодні, під час повітряної тривоги, сили протиповітряної оборони збили ворожу ракету. Про це повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним 28-річного жителя м. Шепетівка у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України). Про це повідомила пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

Розпочалася сто одинадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні та завдання ракетних і авіаційних ударів по об’єктах інфраструктури на території України.

0
репостів
0
репостів