П'ятниця, 20 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Нацбанк скасувує обмеження курсу продажу валюти
Розділ Бізнес

Сьогодні ухвалено кілька важливих оновлень, що стосуються роботи валютного ринку. Про це розповіли на офіційному інтернет-представництві Національного банку України.

«Нова пошта» змінює тарифи на доставку
Розділ Бізнес

З 23 травня 2022 року «Нова пошта» змінює тарифи на доставку та вводить ряд спрощень у тарифах та послугах для клієнтів. Про це повідомила пресслужба логістичної компанії.

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, на якому було прийнято рішення про встановлення нових тарифів на послуги перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним військовослужбовця з Хмельниччини у перебуванні на території військової частини у нетверезому стані в умовах особливого періоду (частина 3 статті 172-20 КУпАП) та оштрафував його на 3655 гривень.

Сумна звістка прийшла до Судилківської громади Конюк Микола Васильович. Стало відомо, що у російсько-українській війні загинув земляк Конюк Микола Васильович, житель села Травлин. Про це повідомили на сторінці Судилківської сільської ради.

Розпочалась вісімдесят шоста доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Противник веде наступальну операцію у районах населених пунктів Лисичанськ і Сєверодонецьк.

0
репостів
0
репостів