Понеділок, 16 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні вихованці мистецьких шкіл міста мали пізнавальну зустріч із рятувальниками. Про це написали на сторінці Шепетівського міського будинку культури.

Слідчі за процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури оголосили підозру молодику, який завдав тяжких тілесних ушкоджень односельчанину. Подія трапилась цьогоріч у лютому в с. Судилків, що на Шепетівщині.

На території Романівського лісництва встановлюють відеоспостереження
Розділ Бізнес

Для забезпечення, належної охорони лісових насаджень від загорянь, на території ДП «Шепетівський лісгосп» функціонує система відеоспостереження за лісовими масивами. Впровадження даної системи, розпочалося в далекому 2011 році в Мальованському лісництві, а вже сьогодні у лісівників встановлено три таких відеокамери та завершується монтаж четвертої.

Шепетівський міськрайонний суд визнав 24-річного шепетівчанина винуватим у незаконному заволодінні транспортним засобом (частина 1 статті 289 Кримінального кодексу України) та призначив покарання – 3 роки обмеження волі зі звільненням від його відбування на 1 іспитовий рік.

У Шепетівці попрощалися із Годованюком Сергієм Володимировичем
Розділ Події

Сьогодні у Шепетівці на центральній площі попрощалися із захисником України – Годованюком Сергієм Володимировичем, мешканцем села Пліщин, Шепетівської територіальної громади.

Жителям Хмельницької області дозволили відвідувати ліси, проте з низкою певних обмежень. Про це йдеться у наказі начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія від 13 травня 2022 року № 158/2022-н.

Яскраве видовище могли вчора спостерігати пасажири на залізничній станції Шепетівка-Подільська. 15 травня о 21:15 із дизель-поїзда сполученням "Шепетівка-Ланівці" почав вириватись стовп полум'я висотою у кілька метрів. 

Розпочалась вісімдесят друга доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні. Основні зусилля ворог зосередив на Донецькому напрямку.

0
репостів
0
репостів