Четвер, 07 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

За даними Шепетівської районної військової адміністрації кількість внутрішньо переміщених громадян, які знайшли прихисток на Шепетівщині становить 24 062 осіб, з них 7 412 - діти. Усі, хто пройшов реєстрацію та отримали довідки ВПО мають можливість отримати гуманітарну допомогу, а також ряд послуг, які зазначені у «Пам’ятці для тимчасово внутрішньо переміщених осіб» від Шепетівської міської ради.

Сьогодні у пологовому будинку Шепетівської багатопрофільної лікарні народився маленький Матвій, чиї батьки вимушено залишили свій дім на Київщині, тікаючи від війни.

Сьогодні Шепетівська КДЮСШ оголосила про відновлення роботи басейну, який тимчасово не працював. Встановлено графік та вартість відвідування, а сам заклад розпочне роботу з 8 квітня.

Нагадаємо, що з 1 березня в Україні діє розпорядження, яке дозволяє конфісковувати транспортні засоби у водіїв, що перебувають за кермом у стані сп'яніння.

Ще один захисник з Шепетівщини отримав почесну нагороду. Про це на своїй сторінці повідомив міський голова Шепетівки Віталій Бузиль.

Розпочалася сорок третя доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Російська федерація продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти нашої Держави.

0
репостів
0
репостів