Неділя, 06 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Українці, які втратили роботу через війну, отримають 6500 гривень вже через тиждень
Розділ Бізнес

Через вторгнення військ рф в Україну, багато українців залишилися без роботи та були вимушені покинути домівки через загрозу власному життю. Країна не лишає своїх громадян напризволяще та оновлює роботу програми “єПідтримки”.

Міністр соціальної політики України Марина Лазебна повідомила, що Уряд ухвалив розроблене Мінсоцполітики рішення, яке дозволяє родинам під час воєнного стану використовувати кошти грошової компенсації «пакунка малюка» на будь-які необхідні товари.

«Комуналку» під час війни сплачувати не обов’язково, але бажано
Розділ Бізнес

В умовах воєнного стану платити за комунальні послуги необов’язково. Відповідне рішення уряд України ухвалив 6 березня, повідомив міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону здійснюється досудове розслідування за фактами посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, незаконного перетинання державного кордону України та ведення агресивної війни (ч. 3 ст. 110, ч. 3 ст. 332-2 та ч. 2 ст. 437 ККУ України).

Україна має швидко переходити до «Економіки воєнного стану» — відбудувати ефективну роботу всіх необхідних підприємств, мобілізувати ресурси, створити нову логістику. На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у відеозверненні 6 березня.

Держпродспоживслужба моніторить ціни. Як повідомити про зловживання?
Розділ Бізнес

Ще у січні кабінет міністрів україни встановив торговельну надбавку для соціально значущих продуктів – не вище 10%. Підвищувати ціни вище цього рівня підприємцям не можна!!! Вартість соціально значущих продуктів харчування у місцях торгівлі має залишатись такою як 23 лютого.

Під час ранкового брифінгу начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій розповів про ситуацію в області за минулу добу та заходи з протидії російській агресії.

0
репостів
0
репостів