Середа, 30 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Вчора за ініціативи Міністерства розвитку громад та територій України відбулася Zoom-нарада щодо застосування постанов Кабінету Міністрів України, які регулюють питання надання прихистку та розміщення тимчасово переміщених осіб.

Бізнес уже зараз може подавати свої заявки до банків на кредити під 0%
Розділ Бізнес

Для підтримки сільськогосподарських підприємств з метою забезпечення посівної кампанії, а також активізації всіх видів підприємницької діяльності у період воєнного стану Уряд, за ініціативою Президента України, вніс низку змін до Державної програми “Доступні кредити 5-7-9%”. Аби обговорити основні законодавчі зміни перший заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Тюрін зустрівся з представниками банківських установ області, які долучилися до реалізації таких нововведень (АТ “Ощадбанк”, АБ “Укргазбанк” та філії АТ “Укрексімбанк” в м. Хмельницький).

На Шепетівщині висадили 7,6 тис молодих сіянців дуба
Розділ Бізнес

29 березня працівники ДП «Шепетівський лісгосп» провели весняну висадку дерев. Цього року, через військові дії на території нашої країни, до акції не мали змоги долучити всі бажаючі, але це не означає що вона не триває.

Розпочався тридцять п'ятий день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгнення. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 30 березня.

Керівник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій повідомив, що вночі відбулося 3 удари по промисловим об'єктам області. Також, як ми вже повідомляли, вдень, 29 березня, російський агресор завдав ракетного удару по військовому об’єкту у місті Старокостянтинів на Хмельниччині. 

0
репостів
0
репостів