Понеділок, 28 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

В зв'язку з ремонтними роботами на водокачці в селі Кам'янка, а також ліквідацією прорива на вул Залізничній, завтра 29 березня. з 9.00 буде припинено подача води на деякі вулиці Шепетівки. Про це повідомили у залізничному водоканалі.

Наглядова рада, що опікується використанням коштів, зібраних на офіційний розрахунковий рахунок для допомоги армії та територіальній обороні прозвітувала про перші придбання.

Прийняття спадщини під час війни: що зі строками? Шепетівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги роз’яснює.

ПрАТ «Шепетівкагаз» попередило про візити своїх працівників до абонентів
Розділ Бізнес

З 29 березня ПрАТ «Шепетівкагаз» розпочинає зняття показань лічильників газу Шановні абоненти ПрАТ «Шепетівкагаз»! Про це повідомили на сторінці підприємства.

Упродовж 27 березня працівники груп реагування патрульної поліції на території Шепетівського району задокументували 7 фактів керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Розпочалася тридцять третя доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 28 березня.

0
репостів
0
репостів