Четвер, 24 березня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт №7189 про кримінальну відповідальність за фото- та відеознімання переміщень Збройних Сил України в умовах воєнного або надзвичайного стану. Про це повідомляє сайт парламенту.

24 березня у місті Шепетівка було затримано чергового палія сухої трави, на якого було складено адміністративний протокол за статтею 77-1 КУпАП та проведена бесіда щодо спалювання сухої рослиності у пожежо небезпечний період. Про це повідлмило Шепетівське районне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

23 березня у Шепетівському районі було затримано чергового палія сухої трави, на якого було складено адміністративний протокол за статтею 77-1 КУпАП. Про це повідомило Шепетівське районне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

За минулу добу на Шепетівщині правоохоронці виявили трьох п'яних водіїв. В одного з порушників рівень алкоголю в організмі перевищував допустиму норму майже у 10 разів.

Розпочалася двадцять дев’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 24 березня.

0
репостів
0
репостів