Середа, 09 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці хочуть демонтувати пам'ятник Миколі Островському
Розділ Культура

Демонтувати пам’ятник письменнику Миколі Островському біля Музею пропаганди в Шепетівці хочуть депутати Хмельницької обласної ради. Про це Суспільному розповів голова гуманітарної комісії ради Віктор Бурлик. За його словами, музей та пам’ятник є власністю обласної ради, тому пам’ятник планують прибрати, відповідно до чинного законодавства. Яке значення для Шепетівки та історії України має постать Миколи Островського і чому потрібно прибрати з центру міста його пам’ятник – у матеріалі Суспільного.

У Шепетівці вшанували пам’ять Народного Героя України Михайла Балюка
Розділ Події

Сьогодні в краєзнавчому відділі Музею пропаганди відбулося вшанування пам’яті солдата, Народного Героя України, кавалера ордена «За мужність» III ступеня, Балюка Михайла Борисовича, санітара 7-ї окремої автомобільної санітарної роти, який героїчно загинув 9 лютого 2015 року поблизу села Логвинове, Бахмутського району, Донецької області.

Питання опіки над вусолапими безхатченками було і є дискусійним. У Шепетівці відбулася робоча нарада у стінах Шепетівської міської ради за участі авторки проекту «Стерилізація безпритульних тварин» Юлії Димніч та ініціативної групи волонтерів зоозахисників, заступника міського голови Віталія Янушевського, начальників фінансового та житлово-комунального управлінь Василя Дрища та Юрія Гудзика, а також Віталія Стародубова, начальника головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

У Шепетівському лісгоспі розводять благородних оленів
Розділ Бізнес

У Шепетівському лісгоспі розводять благородних оленів. На площі майже 8 гектарів облаштували вольєр і обгородили його. Для тварин тут справжній рай: пасовище, ліс, підгодівельний комплекс з укриттям, а поблизу є озеро, куди олені ходять на водопій.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 9 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 183691 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 13215 - діти, 7109 - медпрацівники.

Вчора 30-річна шепетівчанка, продаючи взуття на одній із інтернет-платформ, втратила більше 100 тисяч гривень.

0
репостів
0
репостів