Вівторок, 08 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка
У лісах Шепетівщини здійснювали облік дичини
Розділ Бізнес

У ДП «Шепетівському лісгоспі», щорічно після завершення сезону полювання проводиться облік дичини. Цього року до обліку звітів долучилися директорка Департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької ОДА Ганна Богданович, перший заступник начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Павло Золотий, заступник начальника відділу лісового та мисливського господарства Хмельницького ОУЛМГ Віталій Красов.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За його результатами  було вирішено встановити з 00 години 00 хвилин 11 лютого 2022 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Закарпатської, Луганської та Хмельницької областей.

Сьогодні, 8 лютого, в краєзнавчому відділі Музею пропаганди відбулося вшанування пам’яті Блиставця Віктора Олександровича, солдата 13-го окремого мотопіхотного батальйону 1-ї окремої танкової бригади, який захищав наш спокій та незалежність України.

Шепетівський водоканал минулоріч сплатив майже 10 млн грн податків
Розділ Бізнес

У 2021 році Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства сплатило до бюджетів та фондів 9 878 791 гривню податкових платежів.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 8 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 181598 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 13075 - діти, 7045 - медпрацівники.

Завтра у місті вкотре лунатимуть електросирени для перевірки стану системи.

Днями дізнавачі Шепетівського РУП оголосили підозру чоловікові, який в маршрутці заволодів банківською картою одного з пасажирів.

0
репостів
0
репостів