Четвер, 24 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка

У зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та з метою забезпечення оборони держави, підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших військових формувань, на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України, відповідно до частини другої статті 102, пунктів 1, 17, 20 частини першої статті 106 Конституції України постановляю:

У містах Шепетівка, Нетішин та Старокостянтинів, що на Хмельниччині, гули сирени. Жителів попередили про загрозу ракетного удару та попросили людей сховатися в укриття.

Сьогодні відбувся ряд нарад на різних рівнях щодо ситуації яка склалась в країні внаслідок військової агресії Росії. Міський голова Віталій Бузиль коротко тезово описав головне, бо не все можна детально доносити.

Щойно у Судилкові зіткнулись вантажний автомобіль DAF та червоний ВАЗ 2109. Удар був такої сили, що легковий автомобіль склався як паперовий.

Шепетівська міська рада прозвітувала про становище в місті станом на 13:45 24 лютого. Головне, що ви маєте знати - загроз безпосередній безпеці мешканцям Шепетівської громади поки немає. 

В зв’язку з введенням військового стану по всій території України, просимо Вас звертатися до своїх сімейних лікарів виключно по терміновим питанням. Всі планові візити прохання відмінити.

Поліцейські Шепетіщини переведені в режим бойової готовності і посилено охороняють публічний порядок в населених пунктах району. Сьогодні вранці усі підрозділи поліції області були підняті по бойовій тривозі. Правоохоронці отримали зброю і приступили до посиленої охорони публічного порядку в містах і селах.

Наразі усі автобуси, які обслуговують автобусні маршрути загального користування були зняті з маршрутів та перенаправлені на інші потреби. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

В зв’язку із запровадженням надзвичайного стану на всій території України, Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області повідомляє про встановлення блок-постів на дорогах, які перетинають кордони між сусідніми із Хмельниччиною областями – з Рівненською, Житомирською, Вінницькою.

Шепетівчани! Інформація станом на 08:45 24 лютого.

  • в нашій громаді все спокійно, вибухи не звучать!
  • якщо ви чуєте звуки сирени - вмикайте телевізор, український телеканал або інформаційні сайти
  • у разі небезпеки використовуйте як укриття підвали будинків, льохи, погреби, у крайньому випадку - кімнати без вікон.
  • якщо маєте можливість дістатися, укриттями можуть слугувати підвали: ДНЗ 1, 4, 5, 7, 9, 10, 11, 12, ЗОШ 2, НВК 2, 3, ЗОШ 8, Плесна, Пліщин, Укрпошта, Будинок культури.

Шепетівка наразі приймає евакуйованих з потенційно небезпечних районів! Зберігаймо спокій і холодний розум. Про всі зміни - будемо повідомляти.

Віталій Бузиль

0
репостів
0
репостів