Понеділок, 21 лютого 2022 — Сайт міста Шепетівка
Документи на реконструкцію "Судилківського моста" обійдуться у 1,5 мільйона гривень
Розділ Події

Питання реконструкції шляхопроводу нарешті зрушено з "мертвої точки". За слова очільника Шепетівки Віталія Бузиля сьогодні укладено договір на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію шляхопроводу на перетині вулиць Судилківської та залізничних колій у м. Шепетівці.

Сьогодні у краєзнавчому відділі музею відбулося вшанування пам’яті шепетівчанина-кіборга Кревогубця Ярослава Івановича, солдата, радіотелефоніста зенітно-артилерійського взводу роти вогневої підтримки 90-го окремого аеромобільного батальйону, який загинув 22 лютого 2015 року в результаті артилерійського обстрілу колони техніки поблизу села Новоселівка Ясинуватського району Донецької області.

У Львівській області суд на 17 тис. грн оштрафував чоловіка, який на принтері роздрукував фальшивий COVID-сертифікат, а коли його викрили, пропонував прикордонникам хабара. Про це йдеться у вироку Яворівського районного суду Львівської області.

Шепетівський міськрайонний суд закрив провадження щодо 30-річного жителя Шепетівки у зв’язку з відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння).

Україні загрожують новими кібератаками 22 лютого
Розділ Бізнес

У вівторок 22 лютого на українські ресурси в зоні .ua можуть здійснити кібератаки. Про це попередила урядова команда реагування на комп'ютерні надзвичайні події України CERT-UA.

Шепетівчани привезли нагороди із чемпіонату Хмельниччини з важкої атлетики
Розділ Спорт

19 лютого 2022 року у місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед команд ДЮСШ. Бажання позмагатися за нагороди виявили 117 спортсменів з різних куточків Хмельниччини. Честь міста Шепетівки захищали 7 вихованців відділення важкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Медведя Володимира Івановича.

Станом на 13.00 21 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 198703 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 14257 - діти, 7457 - медпрацівники.

Однак перші ознаки стабілазації захворюваності на коронавірус в Україні за останній тиждень перейшли у більш явні. Про це заявив на ранковому брифінгу міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

«Лісівник» – переможець обласного турніру з волейболу
Розділ Спорт

Минулими вихідними Хмельницький обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" провів обласний турнір з волейболу серед чоловічих команд, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні.

0
репостів
0
репостів