Вівторок, 04 січня 2022 — Сайт міста Шепетівка

В області зафіксовано перше шахрайство, пов’язане з виплатами за вакцинацію. Наразі правоохоронці проводять за даним фактом перевірку і встановлюють усі обставини події.

За 1000 гривень єПідтримки відтепер можна відвідати шепетіський басейн
Розділ Спорт

Відзавтра за 1000 гривень єПідтримки можна буде відвідати Шепетіський міський басейн. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівьскої міської ради.

Вступив у свої повноваження новий 2022 рік, зробивши попередній рік історією. Для більшості населення в першу чергу ознаменувався боротьбою проти коронавірусної хвороби.

З 5 січня до 22 січня 2022 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти буде доступною програма реєстрації охочих узяти участь у пробному ЗНО. Про це повідомили у Українському центрі оцінювання якості освіти.

В Україні дозволили робити бустерну дозу вакцини проти COVID-19 для людей віком від 60 років, незалежно від того, якою вакциною вони щепилися. Питання бустерної дози для усіх інших категорій громадян розглянуть на засіданні Національної технічної групи експертів з імунопрофілактики уже 5 січня.

Щороку, напередодні Різдва, скаути всього світу поширюють символічний Вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа у Вифлеємі. Цей Вогник є символом тепла, миру та злагоди, душевного спокою, любові до людей і до світу.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 04 січня в Хмельницькій області зареєстровано 147027 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8902 - діти, 5975 - медпрацівники.

За традицією, заступниця міського голови Галина Безкоровайна разом із начальницею відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради Наталією Стасюк відвідали маму першого немовляти народженого в місті у 2022 році.

Новорічна ніч з 31 грудня на 1 січня на території району пройшла без надзвичайних ситуацій та істотних порушень громадського порядку і безпеки. Про це повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції.

0
репостів
0
репостів