Середа, 19 січня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Термін чинності “зелених” COVID-сертифікатів в Дії, що підтверджують вакцинацію від коронавірусної хвороби, скорочено з 365 до 270 днів. Відповідні зміни були внесені сьогодні до постанови Кабінету Міністрів України №677 від 29 червня 2021 р.

18 січня о 16:45 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на вулиці Герцена в місті Шепетівка горить будинок. На місце виклику негайно було направлено чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка.

Сьогодні за результатами обробки наданої громадами інформації, фондом «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» сформований черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад Хмельниччини з чисельністю населення до 150 тисяч.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 19 січня в Хмельницькій області зареєстровано 151164 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 9186 - діти, 6100 - медпрацівники.

Полонський районний суд визнав 39-річного мешканця Шепетівки винним за частиною 3 статті 246 КК України (незаконна порубка дерев у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, вчинена на території природно-заповідного фонду) та призначив йому покарання у виді 3 років позбавлення волі, звільнивши від його відбування з випробуванням на іспитовий строк – 2 роки. А також стягнув з нього на користь держави 3602 гривні матеріальних збитків.

У колекції шепетівського музею зберігається старовинний грамофон
Розділ Культура

 В експозиції Музею пропаганди є цікавий експонат – старовинний грамофон, який з’явився як результат прагнення людства зберегти інформацію на матеріальних носіях. Історія грамофона починається з 1877 року, коли було винайдено його прабатька - фонограф.

Подія відбулась в грудні минулого року у с. Городище, що на Шепетівщині. Тілесні ушкодження місцевому жителю наніс його давній знайомий під час конфлікту. 22-річному зловмиснику оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч.1 ст.122 КК України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

0
репостів
0
репостів