Середа, 12 січня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Уряд запровадив держрегулювання цін на низку продуктів харчування
Розділ Бізнес

Кабінет міністрів запровадив державне регулювання цін на низку продуктів харчування. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко, який бере участь у засіданні уряду.

Кабмін ухвалив постанову про підвищення зарплати медикам
Розділ Бізнес

Кабінет міністрів на засіданні 12 січня ухвалив постанову про підвищення зарплати медпрацівникам. Згідно з постановою, не менше 20 тисяч гривень повинні отримувати лікарі, (окрім лікарів-інтернів) та професіонали з вищою немедичною освітою, які допущені до медичної діяльності в закладах охорони здоровʼя. А на рівні 13,5 тисячі гривень отримуватимуть фахівці з початковим рівнем (короткий цикл) вищої медичної освіти, та першим (бакалаврським) рівнем вищої медичної освіти.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 12 січня в Хмельницькій області зареєстровано 148708 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8992 - діти, 6017 - медпрацівники.

За даними Національної академії наук України динаміка кількості нових виявлень та позитивних ПЛР тестів дозволяє зробити висновок, що в Україні починається чергова хвиля захворюваності. Кількість позитивних тестів зросла майже на 40% відносно мінімуму останніх чисел грудня, також збільшуються обсяги тестування та позитивність тестів.

У міській раді обговорювали можливість переходу на альтернативні форми опалення
Розділ Події

Зокрема, піднімали питання про підвищення енергоефективності у закладах освіти шляхом переобладнання котелень.

Для відпочиваючих лісівники оновлюють зони відпочинку
Розділ Бізнес

 Для комфортного відпочинку населення м. Шепетівки та району в ДП «Шепетівський лісгосп» функціонує мережа зон відпочинку. Особливою популярністю серед відпочиваючих користуються місця відпочинку поблизу міста та автодоріг.

0
репостів
0
репостів