Четвер, 23 вересня 2021 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині поліцейські залучають мешканців багатоповерхівок до проекту «Безпечний будинок» Це пілотний проект, який успішно реалізується декілька років в обласному центрі, полягає у спільній роботі правоохоронців та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків задля безпеки громадян.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 23 вересня в Хмельницькій області зареєстровано 93654 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3860 - діти, 4935 - медпрацівники.

У липні найбільше коштів субвенцій отримав наш виборчий округ
Розділ Бізнес

Наприкінці липня цього року Кабінет Міністрів України розподілив між областями 1,7 млрд гривень. Хмельниччині з цих коштів дісталося близько 50 млн гривень. Найбільше грошей уряд виділив для нашого виборчого округу №190 (міста Славута, Шепетівка, Полонський, Славутський, Шепетівський райони), найменше отримали у виборчому окрузі №192. Як свідчить дослідження ОПОРИ, з державного бюджету переважно профінансували придбання обладнання у медичні заклади та будівництво дитячих й спортивних майданчиків у регіоні.

Житель м. Шепетівки вирішив придбати авто, продавця знайшов через інтернет. «Доброзичливий» власник автівки вимагав передоплату. Потерпілий перерахував 50 тисяч гривень, а шахрай зник.

Шепетівчани здобули нагороди на Чемпіонаті України з бойового самбо
Розділ Спорт

17-19 вересня у м. Києві в легкоатлетичному манежі КМШВСМ пройшов чемпіонат України з бойового самбо серед дорослих, юніорів, юнаків старшого, середнього та молодшого віку, у розділах "Лайт" та "Класичне", в якому взяли участь 754 спортсмени. Серед них і шепетівчани.

0
репостів
0
репостів