Середа, 04 серпня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Дорожнє покриття по вулиці Островського теж ремонтуватиме ПП "МВМ-13"
Розділ Бізнес

Вчора відбулось засідання тендерного комітету управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради, на якому визначали підрядника, який має виконати поточний середній ремонт дорожнього покриття по вул. Островського (від перехрестя з вул.Валі Котика до перехрестя з проспектом Миру).

Відбувся 4 тур Відкритого чемпіонату міста Шепетівки з футболу
Розділ Спорт

Вчора, 3 серпня пройшов 4 тур Відкритого чемпіонату міста Шепетівки з футболу. Наполеглива боротьба за першість, вимагає рішучих дій гравців на футбольному полі.

Жителі Шепетівщини можуть змінити постачальника газу та отримувати блакитне паливо від ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», за привабливою річною ціною – 7,99грн за кубометр.

Нещодавно завершився ІІІ (Всеукраїнський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура – 2021: Буковинська Січ» (старша вікова група), який проходив з 19 по 29 липня 2021 року на Буковині, а саме у Хотині, Вижниці та Чернівцях. У грі взяли участь 24 рої з усіх куточків України, які здобули перемогу або стали призерами обласних етапів гри.

На Хмельниччині є один підтверджений випадок зараження людини штамом коронавірусу "Дельта". Про це Суспільному розповів в. о. генерального директора ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб” Микола Габрикевич.

Шостий апеляційний адміністративний суд збільшив суму за час вимушеного прогулу, яку генпрокуратура має виплати першому заступнику прокурора Хмельницької області (2012-2014 роки) і експрокурору області Руслану Мартиненку. Про це свідчить постанова суду від 20 липня.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 04 серпня в Хмельницькій області зареєстровано 89324 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3470 - діти, 4866 - медпрацівники.

Гриців – одне із найстаріших населених пунктів Волині, який був заснований ще в ХІ столітті. У різні періоди він був частиною землеволодінь князів Збаразьких, Острозьких, Любомирських, а з середини XVIII – початку ХХ століть тут знаходилась садиба родини Ґрохольських.

За минулу добу дізнавачі Шепетівського РУП розпочали чотири кримінальні провадження за фактами вчинення шахрайських дій щодо мешканців Шепетівського району, які продовжують потерпати від дій телефонних шахраїв.

0
репостів
0
репостів