Четвер, 27 травня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Впродовж двох днів цього тижня, 25 та 26 травня, постійна комісія Хмельницької обласної ради з питань охорони здоров’я, соціальної політики, освіти, науки, культури, релігії, молоді та спорту, яку очолює Віктор Бурлик, знайомилася з матеріально-технічною базою та аналізувала діяльність чотирьох комунальних медичних коледжів області.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 37-річного шепетівчанина винуватим у заподіянні умисного легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я, та призначив йому покарання – 1700 гривень штрафу. Також стягнув з нього на користь потерпілої 1027,07 грн у відшкодування матеріальної та 20000 грн – моральної шкоди й 7000 грн витрат на професійну правничу допомогу.

26 травня працівники поліції знайшли та повернули додому жительку Барської територіальної громади, яка, не повідомивши батьків, пішла з дому та не повернулась. Неповнолітню поліцейські розшукали у Хмельницькій області на залізничному вокзалі разом з її знайомим.

Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації повідомив, що за останнє добу лабораторно було підтверджено 3 нових випадки захворювання, 9 мешканців Шепетівки, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 27 травня в Хмельницькій області зареєстровано 87719 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3409 - діти, 4911 - медпрацівники.

Мешканці Шепетівщини взяли участь у змаганнях із запуску повітряних зміїв
Розділ Спорт

24 травня на території Хмельницького міського пляжу відбулися обласні відкриті змагання з повітряних зміїв. На заході зібралися 30 учасників (9 команд) з Деражнянської, Полонської, Кам’янець-Подільської, Славутської, Старокостянтинівської, Шепетівської міських та Антонінської, Летичівської, Новоушицької селищних територіальних громад.

Шепетівський міськрайонний суд оштрафував адміністраторку ресторанного комплексу за ігнорування вимог дотримання карантинних обмежень. Про це повідомляє Незалежний громадський портал.

У листопаді 2019 року ввечері між колишнім подружжям, яке продовжувало проживати разом, виникла суперечка з приводу зловживання жінкою алкогольними напоями.

0
репостів
0
репостів