Вівторок, 27 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 27 квітня, відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 121 (спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, тобто умисного тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

27 квітня міський голова Віталій Бузиль провів засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради на яке було винесено три питання.

Станом на 13.00 27 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 82136 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3158 – діти, 4787 – медпрацівники.

З 1 квітня в Україні розпочався  призов на строкову військову службу, який триватиме до червня 2021 року включно. Сьогодні із Шепетівки було відправлено чергову групу з одинадцяти призовників.

Станом на 27 квітня 2021 року у громаді лабораторно підтверджено 10 нових випадків захворювання. 71 мешканець Шепетівки, який лікувався від коронавірусної інфекції COVID-19, одужав.

За результатами розгляду позовної заяви Шепетівської окружної прокуратури рішенням Господарського суду Хмельницької області у комунальну власність територіальної громади міста Шепетівка зобов’язано прийняти гуртожиток загальною площею понад 2400 м кв вартістю 9 млн грн.

0
репостів
0
репостів