Четвер, 22 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем). Встановлено, що на території Шепетівського району більше 30 га землі, яка раніше на праві постійного користування належала двом загальноосвітнім школам, передано в приватну власність.

Днями до Шепетівського райуправління поліції звернулась місцева жителька та повідомила, що з її будинку зникли золоті прикраси та грошові кошти. 

Сьогодні, 22 квітня, голова адміністрації Анатолій Катеренчук провів робочу зустріч з головним лікарем КП «КНП Шепетівський Центр ПМСД» Андрієм Нечипоруком та представниками Шепетівської Спілки ветеранів Афганістану щодо ситуації з комунальної аптекою №1.

Шепетівка може отримати на 11 млн. грн. податків більше
Розділ Бізнес

На розгляді Верховної Ради України знаходяться розроблені Асоціацією міст України спільно групою народних депутатів законопроекти, що пропонують збільшити частку зарахування ПДФО до бюджетів громад із 60 до 65 відсотків. АМУ провела аналіз приросту надходжень ПДФО до бюджетів територіальних громад за умов збільшення частки зарахування до бюджетів громад ПДФО із 60 до 65% (по законопроектам №5066 або №5066-1).

Переходьте до ГК «Нафтогаз України» та економте до 20% на платіжках за газ
Розділ Бізнес

Жителі Шепетівки та району мають можливість економити до 20% за газ, змінивши постачальника та обравши компанію із вигіднішими цінами.

На площі Тараса Шевченка демонтують квіткову клумбу (прямий ефір)
Розділ Події

Сьогодні на центральній площі Шепетівки розпочали демонтаж квіткової клумби. Але розпочався він із невеличкого скандалу.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 22 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 80441 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 3098 - діти, 4750 - медпрацівники.

Пресслужба міської ради прокоментувала "неоплачувану" відпустку міського голови
Розділ Події

У Шепетівській міськраді відреагували на інформацію депутата від ВО "Свобода" Михайла Полодюка щодо розпорядження, згідно якого стало відомо, що Віталій Бузиль пішов у оплачувану відпустку з 19 по 24 квітня включно.

 Станом на 22 квітня 2021 року у місті лабораторно підтверджено 12 нових випадків захворювання. 15 шепетівчан, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали.

0
репостів
0
репостів