П'ятниця, 24 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Вчора, 23 грудня близько 8.30 години ранку у м. Шепетівка по вулиці Старокостянтинівське шосе водій автомобіля Пежо здійснив наїзд на пішохода - 62- річну жінку.

23 грудня відбулось чергове засідання сесії Шепетівської міської ради. У ході засідання депутати розглянули близько 60 питань порядку денного.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 24 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 145530 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8803 - діти, 5946 - медпрацівники.

Пластуни урочисто передали шепетівчанам Вифлеємський вогонь миру
Розділ Події

24 грудня о 14:00 біля головної ялинки на площі Т.Шевченка відбулась акція передачі «Вифлеємського вогню миру». Пластуни шепетівського осередку НСОУ «ПЛАСТ» привітали шепетівську громаду з Різдвом Христовим й побажали миру, щастя та любові.

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури підприємця визнано винним у зберіганні та збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв (ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України). Протиправну діяльність чоловік здійснював у магазині в Шепетівці.

23 грудня о 09:44 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в с. Коськів, Шепетівського району виникла пожежа в житловому будинку. До місця події оперативно прибув черговий караул 29 Державного пожежно-рятувального поста смт Гриців.

У Шепетівці працівники кримінальної поліції затримали зловмисника, який зґвалтував неповнолітню одеситку. Затримали підозрюваного завдяки спільним зусиллям поліцейських Хмельниччини та Одещини. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Зловмисника слідчі Шепетівського РУП підозрюють у замаху на вбивство з хуліганських мотивів.

0
репостів
0
репостів