Середа, 15 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка

«Вмію рятувати життя» - саме під таким гаслом сьогодні проходив захід в Шепетівський навчально-виховному комплексі №3. Ліцеїсти та педагоги навчалися надавати першу медичну допомогу за європейським протоколом (Basic Life Support - базові реанімаційні заходи). Про це у себе на сторінці розповіла директор закладу Бабак Лілія.

Стала відома програма заходів із нагоди новорічних свят
Розділ Події

Пресслужба Шепетівської міської ради оголосила які саме святкові заходи з нагоди Нового року та Різдва Христового будуть відбуватись у нашому місті. Читайте їх перелік далі у нашому матеріалі.

Кабмін продовжив адаптивний карантин до 31 березня 2022 року. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Вчора, 14 грудня близько опівночі у м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні працівники ВРПП Шепетівського РУП виявили автомобіль ВАЗ 2102, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Зупинивши автівку, інспектори встановили, що водій транспортного засобу не має при собі водійського посвідчення та перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 15 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 143107 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8564 - діти, 5908 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів