Вівторок, 02 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

В Україні не було зареєстровано жодного летального випадку, причиною якого стало щеплення проти коронавірусу. Про це повідомила директорка департаменту фармаконагляду Державного експертного центру МОЗ Тетяна Башкатова на національному форумі «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні».

Шепетівського єпископа ПЦУ Андріана, який до синців побив жінку через собаку, відсторонили від виконання архієрейських обов’язків. Про відсторонення єпископа повідомила пресслужба Православної Церкви України.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 2 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 117319 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 6056 - діти, 5410 - медпрацівники.

Колишній заступник шепетівського міського голови очолить Смотрицьку ОТГ
Розділ Події

На позачергових виборах Смотрицького селищного голови, що відбулися минулої неділі, перемогу здобув колишній заступник шепетівського міського голови Ігор Ялоха. Про це оголосила Смотрицька селищна територіальна виборча.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевої жительки, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів