Четвер, 11 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські майстрині збирались з нагоди Міжнародного дня вишивальниці
Розділ Культура

З нагоди Міжнародного дня вишивальниці в залі шепетівського міського будинку культури відбулось розширене засідання, об'єднання декоративно-ужиткового мистецтва "Арт-майстерня "Рукотвір", на яке були запрошені майстрині Шепетівської громади.

Вихованець Шепетівської КДЮСШ здобув срібну нагороду Кубка України з важкої атлетики
Розділ Спорт

З 6 по 13 листопада 2021 року в м. Коломия Івано-Франківської області проходить Кубок України з важкої атлетики пам’яті Олімпійського чемпіона І.Рибака. До участі у чемпіонаті заявлено 97 найсильніших важкоатлетів з усіх куточків України. До складу збірної команди Хмельницької області увійшов вихованець Шепетівської КДЮСШ Щекальов Олег, під керівництвом тренера-викладача Медведя Володимира Івановича.

У Шепетівці перевірили 48 об’єктів на дотримання протиепідемічних заходів
Розділ Бізнес

Спеціалісти Шепетівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з представниками Національної поліції здійснили чергові комісійні обстеження агропродовольчих ринків, закладів торгівлі, супермаркетів та закладів громадського харчування в м. Шепетівка з метою перевірки дотримання протиепідемічних заходів на період карантину, профілактики та недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Вантажі на станції Шепетівка охороняють за допомогою безпілотників
Розділ Бізнес

Воєнізована охорона регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» другий рік поспіль активно застосовує в роботі безпілотні літальні апарати (БПЛА). Не стала виключенням і станція Шепетівка.

Шепетівський басейн відновить свою роботу
Розділ Спорт

Після довготривалої перерви, шепетівський басейн відновлює свою роботу. Про це повідомили на сторінці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 11 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 126208 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 6734 - діти, 5581 - медпрацівники.

На вулиці Судилківська від пожежі врятували 45-річного чоловіка
Розділ Події

10 листопада о 19:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому багатоквартирному житловому будинку на вулиці Судилківська в м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів