П'ятниця, 05 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Відповідно до рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 9 червня 2020 року У Шепетівці відновлюється робота дошкільних навчальних закладів. Про це повідомила прес-служба Шепетівської міської ради.

За процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури, слідчим відділом Славутського відділу поліції ГУНП в області завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом порушення правил полювання на звірів, які занесені до Червоної книги України, та спробу підкупу працівника поліції.

Фото 21 ДПРЧ м. Шепетівка
Розділ Події

4 червня о 22:50 на пункт зв’язку 21 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Кліментовичі Шепетівського району на проїжджу ділянку автодороги впало дерево та заблокувало рух транспортних засобів в обох напрямках.

На черговій сесії міськради депутатам на розгляд винесуть земельні питання
Розділ Події

4 червня у малій залі засідань виконавчого комітету за участі секретаря міської ради Миколи Кикотя пройшло засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, архітектури та будівництва, охорони навколишнього середовища.

Рятувальники на Шепетівщині відточували навички під час ліквідації умовної лісової пожежі
Розділ Події

4 червня рятувальники спільно з працівниками лісового господарства відпрацювали основні способи гасіння пожежі в лісовому масиві Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів