П'ятниця, 26 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка
У Грицеві шукали неоформлених працівників та підприємців
Розділ Бізнес

25 червня 2020 року районною робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення було здійснено обстеження суб’єктів господарювання, які знаходяться на території Грицівської об’єднаної територіальної громади.

До Дня Конституції та Дня молоді вітали шепетівчан та клали квіти до пам'ятних знаків
Розділ Події

Сьогодні, напередодні відзначення Дня Конституції України та з нагоди Дня молоді відбулось нагородження почесними грамотами Шепетівської міської ради та вручення подарунків.

Сьогодні своє 90-річчя від дня народження святкує жителька Шепетівки – Мутовкіна Віра Павлівна, яка народилася 26 червня 1930 року.

25 червня у Шепетівці розпочалася основна сесія ЗНО-2020. Першим предметом, з якого визначала рівень знань випусників була математика.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 25 червня, близько 20.00 години в м. Шепетівка по вулиці Коцюбинського. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця смт Понінка Полонського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі).

0
репостів
0
репостів