Четвер, 25 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Антарес – оригінальний препарат українського виробництва

Для комплексного лікування ішемічної хвороби серця, що зберігає високі темпи зростання серед населення, використовуються різні лікарські засоби. Одним з нових і високоефективних є Антарес – оригінальна розробка української фармацевтичної компанії «Артеріум». Препарат, створений командою кваліфікованих фахівців, відноситься до кардіологічної групи. Завдяки особливим фармакологічним властивостям, він успішно себе зарекомендував в лікуванні серцево-судинних захворювань.

З 23 червня в населених пунктах Судилківської ОТГ було організовано роботу рейдових груп щодо дотримання жителями громади карантинних заходів. До складу рейдових груп увійшли депутати сільської ради, в.о. старости сіл, активні жителі сіл.

У Шепетівській виправній колонії розпочалось змагання кінологів
Розділ Спорт

25 червня в державній установі «Шепетівська виправна колонія (№98)» проведено перший етап змагань з багатоборства кінологів на першість установи. Про це повідомили на фейсбук сторінці закладу.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення у кримінальному провадженні між потерпілим та обвинуваченим.

Завершився чемпіонат Шепетівщини з футболу
Розділ Спорт

Завершився чемпіонат Шепетівської районної організації ВФСТ «Колос» АПК України з футболу серед команд КФК Шепетівського району та ОТГ, який був розпочатий ще у березні цього року.

0
репостів
0
репостів