Понеділок, 22 червня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Поліцейські закликають мешканців Хмельниччини не порушувати карантинні обмеженн. У Хмельницькій області функціонують мобільні групи, до складу яких входять правоохоронці, медики та представники місцевої влади, які виявляють порушення громадянами та суб’єктами господарської діяльності правил карантину, а також проводять роз’яснювальну та профілактичну роботу.

Депутати Хмельницької облради мають намір затвердити Перелік об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації у 2020 році. Серед них і об'єкти з Шепетівщини.

Сьогодні близько 16:45 у Шепетівці неподалік торгового центру "Дружба", що по вулиці Героїв Небесної Сотні, позашляховик Honda CR-V в'їхав у маршрутку 5-А. Зі слів свідків, кермувальниця автомобіля, рушаючи з місяця, не пропустила автобус, внаслідок чого влетіла йому у бік.

Сьогодні, 22 червня, в приміщенні міської ради відбулося підведення підсумків конкурсу « Я —  тато, я пишаюсь цим!». Конкурс  присвячений Дню Батька, який українці святкували 21 червня. Про результати повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя м. Шепетівка визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та призначено йому покарання у виді штрафу у розмірі 350 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 5950 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

Сьогодні відбулось покладання квітів до меморіального комплексу «Вічний вогонь» з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Про це повідомили у пре-служба Шепетівської міської ради.

Стартував чемпіонат Хмельницької області з футболу серед ветеранів
Розділ Спорт

21 червня 2020 року стартував чемпіонат Хмельницької області з футболу серед ветеранів (40+). У І турі команда міста Шепетівки «Темп» зіграла матч на виїзді з командою «Агробізнес» з Нової Ушиці.

У Шепетівському районі розряд блискавки спричинив загоряння господарчих споруд
Розділ Події

На Шепетівщині упродовж минулої доби виникло дві пожежі у приватних домогосподарствах, кожна з яких - через розряд блискавки.

0
репостів
0
репостів