Середа, 06 листопада 2019 — Сайт міста Шепетівка
У Міністерстві юстиції вирішили - назва музею Островського суперечить закону
Розділ Культура

29 жовтня відбулося засідання Комісії з питань дотримання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» Міністерства юстиції України. 

У Шепетівці пройшов дебютний концерт студента Рівненського музучилища
Розділ Культура

5 листопада в великій залі Шепетівської дитячої музичної школи у співпраці з міським будинком культури відбувся дебютний сольний концерт студента Рівненського музичного училища 3-го курсу Дмитра Прокопця, класу викладача Людмили Олександрівни Ковальчук.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жительки Шепетівського району, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 125 (заподіяння умисного легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я) Кримінального кодексу України.

6 листопада о 15:30 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили артилерійський снаряд калібру 125 мм часів Другої Світової війни.

Як уже повідомлялося рішенням господарського суду Хмельницької області від 18 червня 2019 року договір купівлі-продажу будівлі кінотеатру — міського центру культури та дозвілля імені М.Островського було розірвано. ТОВ «Виробниче об’єднання «КМЗ» не виконувало ні визначений договором порядок розрахунків за об’єкт ні перелік робіт, які товариство мало б зробити.

Обласний лабораторний центр МОЗ оприлюднив інформацію щодо захворюваності на кір у Хмельницькій області.

В угіддях державного лісового фонду полювання на копитних тварин та хутрових звірів розпочнеться 16 листопада — на два тижні пізніше його офіційного старту.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 263 (носіння, зберігання, придбання, передача бойових припасів без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів