Вівторок, 26 листопада 2019 — Сайт міста Шепетівка

На Хмельниччині скасовують госпітальні округи, які були створені у 2017 році для оптимізації надання медичної допомоги населенню. Про це йшлося сьогодні, 26 листопада, на колегії Хмельницької облдержадміністрації.

Сьогодні під час засідання колегії адміністрації директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Світлана Лукомська доповіла про стан погашення заборгованості, підвищення рівня заробітної плати та легалізацію трудових відносин в області.

Шепетівська команда перемогла у І турі чемпіонату Хмельницької області з баскетболу
Розділ Спорт

З 22 по 24 листопада 2019 року в м. Хмельницький відбувся І тур чемпіонату Хмельницької області з баскетболу серед чоловічих команд.

Учора, 25 листопада, в Хмельницькому урочисто стартував відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine». Організатором конкурсу в області виступив Департамент освіти і науки облдержадміністрації за підтримки Хмельницької обласної ради, управлінь молоді та спорту, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації, Хмельницького міського обласного центру, а також підприємств, громадських організацій області.

Цього року Шепетівський цукровий комбінат виготовив 26,4 тисяч тонн цукру
Розділ Бізнес

ПрАТ “Шепетівський цукровий комбінат”, що згідно інформації Vkursi.pro входить до корпорації A'SPIK GROUP, після 55 діб роботи завершив сезон-2019 виробництва “солодкого продукту”.

0
репостів
0
репостів