П'ятниця, 15 листопада 2019 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині відзначили працівників сільського господарства
Розділ Події

Щороку, в третю неділю листопада, відзначають День працівників сільського господарства. Напередодні свята керівники району та міста — голова райдержадміністрації Віталій Бузиль, голова районної ради Петро Дзяворук та міський голова Михайло Полодюк привітали аграріїв зі святом.

Працівники найбільшого медзакладу Шепетівщини – центральної районної лікарні – не отримують зарплату протягом трьох місяців. У закладі ситуацію пояснюють недостатньою сумою медичної субвенції, якої не вистачає на дві лікарні райцентру.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав винним обвинуваченого в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, поєднаному зі стійкою втратою працездатності не менше як на одну третину (частина 1 статті 121 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання – 5 років ув’язнення. На підставі статті 75 КК України звільнив його від відбування покарання з випробуванням на 3 іспитових роки.

14 листопада працівники 21 Державного пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка завітали до сіл Городнявка, Михайлючка та Червоний Цвіт, аби провести для учнів місцевих шкіл акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!».

0
репостів
0
репостів