Четвер, 12 жовтня 2017 — Сайт міста Шепетівка
А виробляли усього... 50 тисяч пудів цукру
Розділ Бізнес

Історія півночі нашого краю нерозривно пов’язана із князівською родиною Сангушків. Вони залишили свій славетний слід у багатьох галузях, навіть несподіваних: до прикладу, в цукроварінні. Ще в першій половині позаминулого століття саме вони започаткували цю справу в Шепетівці. В перші роки на заводі виготовлялось понад 50 тисяч пудів цукру, виробництво здійснювалось «вогневим» методом. Технічні засоби виробництва були примітивні, переважала в основному ручна праця. Лише деякі механізми приводились в дію при допомозі кінної сили.

«Війна в Україні — для бійців, їхніх рідних і близьких», — каже Юрій Андрощук. І ти розумієш, що як би не хотілося, а заперечити йому — важко.

Відбувся передостанній тур чемпіонату міста з футболу 8х8
Розділ Спорт

Нажаль, у 6 турі чемпіонату Шепетівки з футболу 8х8 відбулися не всі ігри: Поліція не змогла забратися на гру з ПЧ-18, за що їм була зарахована технічна поразка з рахунком 5-0. Інші ж три матчі, як і очікувалося, пройшли у безкомпромісній боротьбі.

11 жовтня 2017 року в Шепетівській центральній районній бібліотеці ім. М. Коцюбинського проведено патріотичну годину «Вони захищають наше майбутнє». Захід відбувся з нагоди Дня Захисника України, яке відзначається в Україні 14 жовтня у день Святої Покрови пресвятої Богородиці, водночас з Днем українського козацтва.

0
репостів
0
репостів