Четвер, 07 квітня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Як якісно утеплити своє помешкання і ще й отримати 30% знижки
Розділ Бізнес

Завдяки запровадженню державної підтримки термомодернізації житлових будинків та наданню пільгових кредитів, кількість бажаючих утеплити свою оселю в нашому місті дедалі більшає. Важливим етапом для утеплення домівки є заміна старих вікон на сучасні та утеплення стін. Ми вирішили поспілкуватись з одним із лідерів галузі монтажу та продажу вікон - фірмою «Візаж», щоб дізнатись які основні моменти має пам’ятати покупець при купівлі та встановленні металопластикових вікон, а також при утепленню стін.

Від завтра в місті припиняється опалювальний сезон
Розділ Події
Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради під час якого присутні розглянули важливі питання для громади міста. Про деталі засідання повідомила прес-служба органу самоврядування.
6 квітня близько 11.00 години в м. Шепетівка до 74-річного місцевого жителя зателефонувала невстановлена особа та під приводом звільнення його сина від кримінальної відповідальності за вчинення бійки, шахрайським шляхом заволоділа 4000 гривень.
В ніч на 4 квітня в м. Шепетівка з двору будинку по Старокостянтинівському шосе невстановлена особа незаконно заволоділа автомобілем «ГАЗ 24» в непрацюючому стані, який належить 77-річному місцевому жителю.
0
репостів
0
репостів