Середа, 06 квітня 2016 — Сайт міста Шепетівка
1 квітня 2016 року в Будинку освіти відбувся міський етап ХІІ Всеукраїнського турніру юних журналістів. Про це повідомляє управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради.  Упродовж  двох раундів майбутні медійники демонстрували свої знання основ журналістики і вміння  користуватися професійними методами і прийомами сучасних ЗМІ, прагнення висловлювати й доводити власну думку, аргументовано відстоювати свою точку зору на проблеми, пов’язані з життям школи, міста, України в цілому.
У Плесні відзначали Міжнародний день театру
Розділ Культура
27 березня усі прихильники та професіонали театрального мистецтва відзначали Міжнародний день театру – носія духовності й таланту. Змінюється життя, але театр, як і раніше, будить добрі почуття, піднімає людину над буденністю, сприяє гуманізації суспільства. Наші сучасники можуть сьогодні побачити на сценах збережені, відновлені, неперевершені зразки класичної творчості і сучасного мистецтва.
1 квітня учні Шепетівського НВК №3 прийняли участь у Всеукраїнській акції «День зустрічі птахів». Не залишились осторонь учні 1 - В класу та їх родини.
Відбулися головні сімейні старти року
Розділ Спорт
Щороку в квітні місяці в нашому місті проходять головні сімейні старти року – «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Цього року даний захід відбувся 5 квітня. Міські змагання є одним з етапів Всеукраїнського фестивалю.
В ніч на 5 квітня в полі між селами Брикуля Шепетівського району та Драчі Старокостянтинівського району невстановлена особа, шляхом вільного доступу, з залізобетонних опор викрала близько 1000 метрів кабелю повітряної лінії електропередач.
В ніч на 5 квітня в с. Броники по вулиці Лесі Українки невідома особа, шляхом вільного доступу, через незачинені двері проникла в приміщення сараю домогосподарства 53-річної місцевої жительки, звідки викрала кобилу каштанової масті віком 18 років.
0
репостів
0
репостів