Версія для друку

Внаслідок ДТП під Цвітохою п’ять осіб отримали травми і один шепетівчанин загинув

Автор 10 січня 2022, 12:34

ДТП з летальними наслідками сталась вчора 9 січня близько 21 години 30 хвилин поблизу с. Цвітоха, що на Славутчині. На автодорозі «H-25», сполученням «Рівне – Городище – Старокостянтинів» відбулось зіткнення автомобілів «Mercedes-Benz» та «Renault Megane» під керуванням 32-річних водіїв.

Внаслідок отриманих травм 32-річний пасажир Мерседеса, житель м. Шепетівка загинув на місці події. Також важко травмувалась неповнолітня пасажирка автомобіля Рено.

17-річну шепетівчанку з травмою голови госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні. Медики оцінюють її стан як важкий.

У результаті ДТП тілесні ушкодження отримало ще четверо потерпілих. 28-річній пасажирці та 27-річному пасажиреві Рено було надано медичну допомогу без госпіталізації. Водій та пасажирка Мерседеса з тілесними ушкодженнями доставлені до реанімаційного відділення Славутської та Шепетівської лікарень.

10012205

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик Шепетівського РУП.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій Мерседеса перебував за кермом у нетверезому стані, в порядку за ст.208 КПК України його затримано. Вирішується питання, щодо обрання міри запобіжного заходу.

1111

Слідчі СУ ГУНП та Шепетівського РУП за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст.286-1 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинили смерть потерпілого».

Санкція даної статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 13 січня 2022, 20:06

Відео