Версія для друку

У Рівному трагічно загинув 18-річний юнак з Шепетівки

Автор 08 червня 2021, 16:12

Вчора, 7 червня, близько першої ночі медики «швидкої» констатували смерть хлопця, який випав із вікна гуртожитку по вулиці Соборній, що у Рівному. Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області.

На місці події слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 18-річний мешканець гуртожитку переліз із вікна своєї кімнати на димовий комин, зачепившись за металеві поручні, вбудовані у нього. Однак поручень відірвався і парубок впав на бетонно-асфальтне покриття із висоти орієнтовно третього поверху. Від отриманих травм студент загинув на місці події. 

Смерть 18-річного Дмитра приголомшила усіх студентів та працівників цього гуртожитку. Напередодні вночі, хлопець відпочивав разом із друзями в одній із кімнат, до поки не поліз через вікно. Кімната де відпочивали хлопці знаходиться на 3-ому поверсі.

Студенти та працівники гуртожитку характеризують хлопця позитивно. Вахтери розповідають, що він працював, а коли приходив пізно додому - завжди пускали.

Відомо, що 18-річний Дмитро навчався на 4-курсі одного з рівненських коледжів. Родом із міста Шепетівка і за попередньою інформацією батьків не має. На разі, слідчі проводять досудове розслідування за фактом нещасного випадку. Тіло студента відправлено в морг для проведення судово-медичної експертизи та встановлення остаточної причини смерті.

За вказаним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 КК України (умисне вбивство із відміткою «нещасний випадок»). Поліцейські встановлюють усі обставини події.

Останнє редагування 09 червня 2021, 14:25

Відео