Версія для друку

Розбишаці із Михайлючки присудили 150 годин громадських робіт

Автор 02 червня 2021, 18:56
Розбишаці із Михайлючки присудили 150 годин громадських робіт depositphotos.com

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 150 годин громадських робіт.

Згідно з вироком суду, 15 лютого 2021 року в нічний час обвинувачений, перебуваючи біля приміщення бару «Печера» у с. Михайлючка Шепетівського району, на ґрунті особистих неприязних відносин вступив у словесний конфлікт із потерпілим, під час якого в присутності С. та П., умисно, із прикладанням фізичної сили, коліном наніс потерпілому один удар в область носа, у результаті чого потерпілому заподіяно тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості, як такі, що спричиняють короткочасний розлад здоров’я.

В судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю, у вчиненому щиро кається, попросив вибачення у потерпілого.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За повідомленням пресслужби суду